MEMO

Bestuur Klaverjasvereniging de Waterlanders

26 september 2013

Betreft

Lidmaatschap Klaverjasvereniging de Waterlanders op basis van deeltijd lidmaatschap

Klaverjasvereniging de Waterlanders voorziet in de behoefte aan een deeltijd lidmaatschap van 50% aanwezigheid op de dinsdagavonden, gedurende de competitie 2012/2013. Dit is mogelijk door om de veertien dagen aanwezig te zijn of door afspraken te maken ivm continue werkzaamheden of door langere aaneengesloten vakantie periode. Op een deeltijd lidmaatschap zijn de volgende uitgangspunten op van toepassing:

Uitgangspunten (worden ieder competitie seizoen opnieuw bepaald):

• Voor start van de competitie heeft u zich aangemeld voor de deeltijd lidmaatschap.
  • Voor start van de competitie heeft u aangegeven hoe de minimale 50% aanwezigheid wordt ingevuld.
  • Contributie wordt voldaan op de avond van u aanwezigheid.
  • Aan het einde van het competitie seizoen 2013/2014 is minimaal 20 weken maal 2 euro is 40 euro per persoon contributie verschuldigd.
  • Aantal punten van de avond dat u niet aanwezig bent wordt vastgesteld op 4250.

Uitsluitingen (worden ieder competitie seizoen opnieuw bepaald):

• Op de jaarlijkse klaverjasfeestavond mag er door u geen extra familielid en/of kennis worden meegenomen, het meenemen tegen kostprijs is wel bespreekbaar.
  • De eventuele te winnen competitie eindprijzen worden voor u gehalveerd.

Met vriendelijke groet